Dansk Deutch English
 
 
 
Dage i blåt og grønt
 
Du er her: EGEBJERG MØLLE NATURRUM

Egebjerg Mølle Naturrum

 

Egebjerg Mølle Naturrum

 

Danmarks landskab er skabt af istiden. Et af de fineste eksempler ses på Sydfyn og øerne – med store randmoræner og verdens største oversvømmede istidslandskab. Midt i det frodige landskab ligger Egebjerg Mølle Naturrum. Her mødes istiden, naturen og kulturhistorien.

 

Naturrummet er et ’rum’ i naturen for børn og voksne med plads til fordybelse og aktivitet. Over seks etager får turister og lokale viden og inspiration til at komme ud og opleve den sydfynske natur. De bliver introduceret til istidens historie og kan læse om De Sydfynske Big Five: fem unikke lokale områder, som hver især fortæller deres historie om istiden. På en af møllens etager viser ’Find Haletudsen’ børnefamilier vej til sjove aktiviteter i Egebjerg Bakker. Derudover har skoler adgang til grejbase og klasseaktiviteter.

 

Øverst, fra Naturrummets vartegn - glasprismen – bindes alle fortællingerne sammen med en fantastisk udsigt over Fyn og Øhavet.

 

Besøg Naturrummet - det er gratis og der er åbent døgnet rundt hele året - find vej >>

 

Naturrummet er den første af sin art på Fyn og er etableret i et samarbejde mellem Egebjerg Møllelaug og Naturturisme I/S. Naturrummet er støttet af en række fonde og organisationer:

Egebjerg Mølle Naturrum er støttet af