Dansk Deutch English
 
 
 
Dage i blåt og grønt
 
Du er her: ØHAVSKORT

Øhavskort

Med Øhavskortet får du et overblik over de konkrete aktivitetsmuligheder der er til lands og til vands i Det Sydfynske Øhav.

 

Til Øhavskortet er der tilknyttet en mobilhjemmeside, hvor læserne ved at scanne QR koderne i kortet (via en QR reader app) får adgang til mere information om de enkelte aktiviteter.

 

Har man ikke en smartphone, er det også muligt via linket nederst på siden at få adgang til mobilhjemmesiden.  Da hjemmesiden er lavet til smartphones, ser siderne lidt anderledes ud, men de kan sagtens læses.

 

I Øhavskortet finder du inspiration til oplevelser på egen hånd inden for havkajak, dykning, ridning, vandring, wind- og kitesurfing, lystfiskeri, undervandsjagt, cykling, klatring og sejlads samt forslag til ture – også med børn - til de mange udflugtsmål i Det Sydfynske Øhav.

 

I Øhavskortet er der også forslag til færdigpakkede ture / oplevelser, hvor du har mulighed for enten at snuse til en ny aktivitet eller købe en hel ferie.

 

Både turforslagene og oplevelsestilbuddene er uddybet på mobilhjemmesiden, hvor du også finder gode råd til aktiviteterne samt henvisning til yderligere information.

 

Det hele er samlet i et detaljeret kort over Det Sydfynske Øhav. Klik på nedenstående pdf-link og se kortet.

 

Du finder Øhavskortet på de lokale turistbureauer, museer og biblioteker.

 

Link til mobilhjemmeside - mobil.detsydfynskeoehav.dk

 

PDF af Øhavskort 2016

 

 

English version

Auf deutsch

Øhavskort 2016

 

Mobilformidling